Συνάντηση Ι. Μπούγα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

Γράφτηκε από
Συνάντηση Ι. Μπούγα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής  Συνάντηση Ι. Μπούγα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Πρόεδρο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, κα Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Η αυτοψία στην περιοχή της Λίμνης του Μόρνου από τα μέλη της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Επιτροπής, ορίστηκε να διενεργηθεί την Παρασκευή, 04.06.2021.

Τα μέλη της επιτροπής πρόκειται να επισκεφθούν τις Φυλακές Μαλανδρίνου προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος διάθεσης των λυμάτων των φυλακών, τη μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Λιδωρικίου, το φράγμα του Μόρνου, καθώς και διάφορα άλλα σημεία του Ταμιευτήρα.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δωρίδας με τη συμμετοχή του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα καταρτιστεί σε συνεργασία με τον Δήμο Δωρίδας και θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον · Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *