Συμμετοχή Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στις Χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων

Γράφτηκε από
Συμμετοχή Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στις Χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων

Το Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς για δέκατη χρονιά συμμετείχε με επιτυχία στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων.

Στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς στις 20 Δεκεμβρίου 2021 υπήρχε το περίπτερο του ΕΕΣ Λιβαδειάς που οι πολίτες ενημερώθηκαν για το πολύτιμο έργο του Ερυθρού Σταυρού και παράλληλα προσέφεραν παιχνίδια, τρόφιμα κ.λ.π. προκειμένου να βοηθηθούν οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας.

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ της Λιβαδειάς ήταν παρόντες καλωσόρισαν τους επισκέπτες, τους μικρούς μαθητές και τους προσέφεραν το δικό τους γλύκισμα για αυτές τις Άγιες Ημέρες. Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον Δήμαρχο Λεβαδέων, τον σύλλογο Ευρυτάνων «Τα Άγραφα», τον σύλλογο «Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού», τους μικρούς μαθητές και τη νηπιαγωγό του 13ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς και φυσικά όλους όσους με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν τη δράση μας αυτή καθώς κατάφεραν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική όπως αρμόζει σ’ αυτές τις γιορτινές μέρες.

Με εκτίμηση,

                                                                Εκ μέρους του Δ.Σ                                           

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                                             ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΦΟΥΛ

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *