Ορεινοί αγώνες τρεξίματος στην Κρήτη

Γράφτηκε από
Ορεινοί αγώνες τρεξίματος στην Κρήτη

To Αθλητικό σωματείο αθλητών ορεινού τρεξίματος «ΑΡΚΑΛΟΣ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Σφακίων συνδιοργανώνουν στις 29-30 Οκτωβρίου 2022, στην περιοχή των Σφακίων τους ορεινούς αγώνες τρεξίματος με την ονομασίες «Sfakia Sky Marathon», «Sfakia Vertical Run»  καθώς και τον παιδικό αγώνα «Arkalaki».

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας «Sfakia Sky Marathon» με την εκκίνηση της διαδρομής να δίνεται στις 7:30 π.μ. από το Λουτρό Σφακίων, να συνεχίζεται από την κορυφή των Λευκών ορέων (Πάχνες 2.454m) και να ολοκληρώνεται στην πλατεία της Ανώπολης. Η συνολική απόσταση που θα πρέπει να καλύψουν οι αθλητές είναι 43Km.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το «Sfakia Vertical Run». Η συγκέντρωση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30-10:00 στη Χώρα Σφακίων. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 π.μ. στο Λουτρό Σφακιών και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Ανώπολης. Επίσης την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός αγώνας «Arkalaki run 2022» συνολικής απόστασης 1km. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν έως και 12 ετών και η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 μ.μ. στην πλατεία της Ανώπολης.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τους αγώνες επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου μας www.arkalos.gr

Ετικέτες άρθρου:
· · ·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares