Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δημοσθένη Πατρώνα με τίτλο “Aδέσποτη ζωή”

Γράφτηκε από
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δημοσθένη Πατρώνα με τίτλο “Aδέσποτη ζωή” A                      950x1325

Δημοσθένης Πατρώνας

Αδέσποτη ζωή

Τιμή: 9,50 ευρώ Σελίδες: 47

ISBN: 978-960-565-437-5

Andy’s publishers

Η «Αδέσποτη Ζωή» είναι το δεύτερο βιβλίο του Δημοσθένη Πατρώνα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Andy’s publishers, με ποιήματα και στοχασμούς που κυοφορήθηκαν την τελευταία δεκαετία, μια περίοδο κρίσης για την Ελλάδα, με μεγάλο μέρος τους να γράφονται την περίοδο της πανδημίας, αντλώντας ερεθίσματα απ’ αυτή. Το διεισδυτικό πνεύμα του αγγίζει πτυχές της ζωής μας, τις επισημαίνει με λιτό, απλό λόγο, παροτρύνοντας τον αναγνώστη να ενδοσκοπήσει και να δώσει τις δικές του απαντήσεις, μέσα από τη δική του αλήθεια.

Βιογραφικό:

Ο Δημοσθένης Πατρώνας γεννήθηκε τον Μάιο του 1963 στην Λάρισα. Ήδη από την παιδική ηλικία η οικογένειά του μετοίκισε στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τον βιομηχανικό αυτοματισμό, εισάγοντας καινοτόμο ηλεκτρονική τεχνολογία και ανάπτυξη λογισμικού για τον έλεγχο των βιομηχανικών εγκαταστάσεων ψύξης. Η εταιρεία του με 30 χρόνια επιτυχούς παρουσίας παραμένει πρωτοπόρος του κλάδου.

Είναι πατέρας δύο παιδιών και ξεκίνησε τη συγγραφή ποιημάτων ήδη από το 2000. Η γραφή του είναι βιωματική, αυθόρμητη, και χαρακτηρίζεται από το ελεύθερο πνεύμα του.

Andy’s publishers

Σόλωνος 43, Αθήνα 106 72, Τηλ: 2103390232,
andyspublishers.com

andyspublishers@gmail.comprintinathens@gmail.com

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *