Ιωάννης Σ. Ξουρίκης: Πολιτευτής Ανατολικής Αττικής με το Ενώνω

Γράφτηκε από
Ιωάννης Σ. Ξουρίκης Ιωάννης Σ. Ξουρίκης: Πολιτευτής Ανατολικής Αττικής με το Ενώνω

Ο Ιωάννης Σ. Ξουρίκης ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Ενώνω του πρώην βουλευτή και Υφυπουργού Νίκου Μαυραγάνη, με το οποίο θα πολιτευτεί στην Ανατολική Αττική. Ακολουθεί, σύντομο μήνυμα που έγραψε ο κ. Ιωάννης Σ. Ξουρίκης, με αφορμή την αναγγελία της καθόδου στη μάχη της πολιτικής:

“Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο διαχωρισμός της κοινωνίας με βάση τα πολιτικά στερεότυπα του Δεξιού ή του Αριστερού, όχι απλώς δεν ωφέλησε, όπως απέδειξαν τα τελευταία χρόνια αλλά υπήρξε επιζήμιος για την εθνική ομοψυχία. Ούτε οι συντηρητικές, ούτε οι προοδευτικές δυνάμεις μπόρεσαν να σταθούν μακριά από ανήθικες πρακτικές που χρεοκόπησαν τη χώρα, όχι μόνο οικονομικά αλλά και από πλευράς ηθικών αξιών. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειαζόμαστε τη διαμόρφωση ενός νέου ηθικού πλαισίου και την πλήρη εφαρμογή του στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Σ’ αυτό ακριβώς στοχεύει η ίδρυση του ΕΝΩΝΩ. 

Με ψύχραιμη ματιά, με λόγο ενωτικό και με επίκεντρο τον άνθρωπο απευθυνόμαστε στο μεγάλο εκείνο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που επλήγη από τις μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας δεκαετίας και συνεχίζει να πλήττεται από αυταρχικές πρακτικές που καταστρατηγούν το Σύνταγμα και περιορίζουν τα ατομικά και κοινωνικά του δικαιώματα.

Είναι πολλά εκείνα που πρέπει να γίνουν για να ανακτήσει η πατρίδα μας την αξιοπρέπεια και την ελευθερία της. Ενωμένοι και πιστεύοντας με θέρμη στον δίκαιο αγώνα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε._”

Ιωάννης Σ. Ξουρίκης

Πολιτευτής Ανατολικής Αττικής
με το Ενώνω του Ν. Μαυραγάνη
ούτε δεξιά, ούτε αριστερά στο κέντρο ο άνθρωπος

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *