Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας

Γράφτηκε από
Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας  Επίσκεψη Γιάννη Οικονόμου Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας 20210517 114849 950x931

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή και την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη και ενημερώθηκε εκτενώς από τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό, τόσο για τα ζητήματα του Νομού Φθιώτιδας, όσο και συνολικά της Περιφέρειας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Παχίδης, ο Περιφερειακός Διοικητής Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Φθιώτιδας, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, η Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Σταυρούλα Μπονέ και ο Πρόεδρος Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας, Ευάγγελος Υφαντής.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η αντιπυρική περίοδος, που έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Γιάννη Οικονόμου να σχολιάζει, πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας βρίσκεται σε άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα, την οποία ενισχύσει καθημερινά με συντονισμένες προσπάθειες και σχεδιασμό. Μάλιστα, το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν 2 μεγάλες πυροσβεστικές ασκήσεις.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας σχολίασε σχετικώς μετά την ενημέρωση και τη συνομιλία με το προσωπικό: «Οι πυροσβέστες κάθε χρόνο με αυταπάρνηση υπερβάλουν εαυτούς προκειμένου να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και κόπους χρόνων, γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, τη φύση και το περιβάλλον μας. Αποτελεί χρέος μας να τους λέμε έμπρακτα ευχαριστώ διευκολύνοντας και θωρακίζοντας τη προσφορά τους. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, ώστε να ενισχύσουμε με κάθε εφικτό μέσο το τεράστιο έργο τους εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου».

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares