7 συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε καταυλισμούς της Φθιώτιδας

Γράφτηκε από
7 συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε καταυλισμούς της Φθιώτιδας 28112022stereaepixeirhsh001 950x765

Εξειδικευμένη-στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα σήμερα (28-11-2022) το πρωί από τις 07:00 ως 11:00, σε 3 οικισμούς στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν 7 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος,
  • προσήχθησαν 7 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 45 άτομα και 12 οχήματα, ενώ
  • ελέγχθηκαν 22 οικίες και πρόχειρα καταλύματα.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, συμμετείχαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και μία Ο.Π.Κ.Ε. αυτής, καθώς και η Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ σε αυτή συνέδραμε κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Αταλάντης, το οποίο προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Τέτοιου τύπου Αστυνομικές επιχειρήσεις, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

7 συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε καταυλισμούς της Φθιώτιδας 28112022stereaepixeirhsh002
7 συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε καταυλισμούς της Φθιώτιδας 28112022stereaepixeirhsh003
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares