Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με την περιφέρεια Fujjan

Γράφτηκε από
Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με την περιφέρεια Fujjan  Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας με την περιφέρεια Fujjan

Στο πλαίσιο έγκρισης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφέρειας Fujian (Κίνα), το οποίο έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΔΕ και την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε διμερής συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με εκπροσώπους της Περιφέρειας Fujian (Κίνα) κατόπιν πρωτοβουλίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχε ο Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Διονύσιος Μαντζαβίνος, ο πρ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κώστας Γουλιάμος και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Fujian (Κίνα).

Ο Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φ. Ζαΐμης, επισήμανε: «Ξεκινάμε με ακαδημαϊκή συνεργασία και επεκτεινόμαστε σε επιχειρηματικά, καινοτομία αλλά και σε πολιτιστικές και τουριστικές συνεργασίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *