Εγκαινιάζεται πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Σ.Ε.Φ.

Γράφτηκε από
Εγκαινιάζεται πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Σ.Ε.Φ.                          950x629

Εγκαίνια του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής για μικρούς και μεγάλους στο Σ.Ε.Φ. πραγματοποιούνται σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18:00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Η συγκεκριμένη δράση εκπαίδευσης  και ενημέρωσης  για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή συνεχίζεται το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 10:30 έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30, με τη συμμετοχή μαθητών και πολιτών.

Ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών θα έχουν τη δυνατότητα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής να κάνουν τις πρώτες τους πεταλιές με ασφάλεια, να ενημερωθούν για τα θέματα ασφαλούς κυκλοφορίας και για την ορθή χρήση του ποδηλάτου.

Το πάρκο θα περιλαμβάνει προσωρινές υποδομές προσομοίωσης πρότυπου δικτύου πόλης με κατάλληλες διαγραμμίσεις (οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και σήματα Κ.Ο.Κ.

Η δράση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

 • Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: www.imeresthalassas.gr
 • Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press
 • «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassasκαι https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.
 • Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas
Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares