Φωκίδα: Ξεκινούν εργασίες οδοποιίας στους Αγίους Πάντες

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Ξεκινούν εργασίες οδοποιίας στους Αγίους Πάντες                         950x1106

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος σε τμήμα εντός της Κοινότητας των Αγίων Πάντων που οδηγεί προς την παραλία, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια των χρηστών του, βελτιώνοντας ταυτόχρονα αισθητικά το σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας εντός Κοινότητας Αγίων Πάντων από την τρίτη γέφυρα έως την παραλία», είναι προϋπολογισμού 32.000,00 ευρώ και αφορά σε παρέμβαση συνολικής επιφάνειας 1.700,00 τμ..

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι τσιμεντοστρωμένο όμως έχει καταστραφεί από το πέρασμα το χρόνου και τις επισκευές που έχουν γίνει κατά καιρούς σε υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Ο δρόμος σήμερα είναι σε κακή κατάσταση, με πολλές λακκούβες που δυσχεραίνουν την κίνηση των οχημάτων και πεζών. Σύμφωνα με τη μελέτη θα γίνει κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης, αφού προηγουμένως γίνει καθαρισμός του καταστρώματος της οδού.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται έσοδα των ΑΠΕ που βρίσκονται εντός της Κοινότητας των Αγίων Πάντων και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του Δήμου Δελφών.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γαλαξιδίου, κ. Ευθύμιος Γρίβας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη δήλωσε: «Μία ακόμα παρέμβαση στον τομέα της καθημερινότητας που αφορά σε έργο οδοποιίας είναι γεγονός για το Δήμο Δελφών, αλλά και για τη Δημοτική Ενότητα του Γαλαξιδίου. Ταυτόχρονα με σωστό προγραμματισμό αξιοποιούμε άμεσα τους πόρους που είναι διαθέσιμοι για την κάθε περιοχή μέσω των ΑΠΕ, αποδίδοντας στην τοπική κοινωνία τα όσα δικαιούται».

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *