Φωκίδα: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Βουνιχώρα

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Βουνιχώρα                    950x411

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα Βουνιχώρας, μία ακόμα παρέμβαση του Δήμου Δελφών που αφορά στη βελτίωση των υποδομών με γνώμονα την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών αλλά και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Το έργο με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις εντός Κοινότητας Βουνιχώρας», είναι προϋπολογισμού 30.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από έσοδα ΑΠΕ της Κοινότητας Βουνιχώρας.

Σύμφωνα με τη μελέτη, στο πλαίσιο του έργου θα γίνει η απαραίτητη προεργασία για να ακολουθήσει ασφαλτόστρωση από την κεντρική οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου (απέναντι από Κοινοτικό κατάστημα) έως την διασταύρωση με την οδό προς το Κοιμητήριο θέση «Μπουζάς» και από την οικία Κωνσταντίνου Μπαρτσώτα έως την οικία Ελευθερίου Ποντίκα.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γαλαξιδίου, κ. Ευθύμιος Γρίβας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Ο τομέας της καθημερινότητας, η βελτίωση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών που κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη αποτελεί στοίχημα για το Δήμο Δελφών, το οποίο έχουμε ιεραρχήσει ως ένα από τα κορυφαία ζητήματα της ατζέντας των παρεμβάσεών μας. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων συνεχίζουμε τις εργασίες σε κάθε σημείο του Δήμου, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε πηγή χρηματοδότησης».

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *