Φεστιβάλ γαστρονομίας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από
Φεστιβάλ γαστρονομίας στην Καλαμάτα Kalamata 950x495

Η μεγαλύτερη γιορτή τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, το TBEX Europe 2023 – Peloponnese  ανοίγει αυλαία με μια εκδήλωση γνωριμίας με τις τοπικές γεύσεις της Πελοποννήσου, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της.

Την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Όθωνος -στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας- η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Καλαμάτας σας προσκαλούν σε Γαστρονομικό Φεστιβάλ, ανοιχτό στο κοινό, με πολλές εκπλήξεις, ζωντανή μουσική, γαστρονομικές εμπειρίες για όλους και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Με την εν λόγω δράση ανοίγει αυλαία

Η βραδιά διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σηματοδοτεί την έναρξη του TBEX Peloponnese. Μέγας χορηγός για το Γαστρονομικό Φεστιβάλ είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, που θα έχει στο πλευρό του καταξιωμένους σεφ, 30 παραγωγούς – τυποποιητές τοπικών προϊόντων  και 10 πολιτιστικούς συλλόγους, θα συστήσουμε στους travel bloggers από κάθε γωνιά της Γης, τις τοπικές γεύσεις, τις συνταγές, αλλά και τη μοναδικότητα και τη θέρμη της ελληνικής φιλοξενίας.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας υποστηρίζουν επίσης χορηγικά: τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και οι εταιρείες: SKOURAS ESTATE, ZEOS BEER και CHRI.STA | PRIMAROLIA TSIPOURO.

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *