Φάρσαλα: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθαρίζει τον Ενιπέα ποταμό

Γράφτηκε από
Φάρσαλα Φάρσαλα: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθαρίζει τον Ενιπέα ποταμό

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε θυροφράγματα του Ενιπέα σε περιοχές στα Φάρσαλα. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του θυροφράγματος στην Υπέρεια ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός του θυροφράγματος στα Πυργάκια και τις επόμενες μέρες ακολουθεί ο καθαρισμός του θυροφράγματος στο Μεγάλο Ευύδριο.

Για την πορεία των εργασιών στα Φάρσαλα ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λάρισας Βασίλης Πινακάς, σε αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας Βάγια Κοστούλη και Χρήστο Αντωνίου.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αγρότες και στους κατοίκους των χωριών των Φαρσάλων  αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μας αναλογούν και καθαρίζουμε τα θυροφράγματα των οποίων η αρμοδιότητα για τη λειτουργία και συντήρηση ανήκει στον ΤΟΕΒ. Μετά από επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήσαμε με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας σε ρέματα άνωθεν της περιοχής της Υπέρειας, αρμοδιότητας του ΓΟΕΒ, καθώς η στάθμη των υδάτων είναι χαμηλή, διαπιστώσαμε ταπείνωση αναχώματος τοπικά όχι από τεχνική αστοχία αλλά κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης. Επιχειρούμε όπου υπάρχει ανάγκη προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πρόληψη» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Πινακάς.

Φάρσαλα

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *