Φάνης Σπανός: Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της βόρειας Εύβοιας

Γράφτηκε από
Φάνης Σπανός: Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της βόρειας Εύβοιας siskepsi papades1 950x535

Συνάντηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της βόρειας Εύβοιας προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, προκειμένου να καταγραφούν οι σκέψεις και οι προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα αυτού του τόπου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021, στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδων, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Δημήτρη Βουρδάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλία Μπουρμά, του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για την διαχείριση της πανδημίας Covid -19 Ανδρέα Τοουλιά, του προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα, του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργου Τσαπουρνιώτη και του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.

Συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Εμπορικού και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας – Βοιωτίας, του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, της Ένωσης Ξενοδόχων Αιδηψού, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Βόρειας Εύβοιας, των Εμπορικών Συλλόγων Λουτρών Αιδηψού και Ιστιαίας, της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Εύβοιας.

Άπαντες κατέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας, ενώ τόνισαν προβλήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα. Οι διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το διεκδικητικό πλαίσιο, το οποίο θα καθοριστεί κατά την αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Φάνης Σπανός: Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της βόρειας Εύβοιας siskepsi papades2
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συναντηθήκαμε μέσα στα “καμένα”, στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδων, με τον Μητροπολίτη μας, τους Δημάρχους, εκπροσώπους των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της βόρειας Εύβοιας, αλλά και συνολικά του νομού. 

»Ζητήσαμε και πήραμε τις απόψεις, τις σκέψεις, τις προτάσεις τους για να διεκδικήσουμε όσα χρειάζονται για την επόμενη μέρα, αλλά και την επόμενη γενιά. Θα είναι η πρώτη ύλη της πρότασής μας στο αυριανό Περιφερειακό μας Συμβούλιο, αλλά και σε ό,τι ακολουθήσει. »Κάθε κίνηση και κάθε πράξη μας πρέπει να ξεκινά από την κοινωνία και να καταλήγει στην κοινωνία».

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *