Το Hip Hop Ain’t Dead για πρώτη φορά από τη Universe Music

Γράφτηκε από

Το νέο mixtape “Hip Hop Ain’t Dead”,νούμερο 22 στη σειρά, μόλις κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από το κανάλι της Universe Music. Πρόκειται για ένα project που αποτελεί θεσμό εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, με κύριο διοργανωτή του τον Ντέμη “The Greek”, ο οποίος είναι πλέον μέλος της ομάδας μουσικής παραγωγής της Universe Music.

‘Ενα κομμάτι το οποίο συμμετέχει αποκλειστικά στη συλλογή και είναι ένα από αυτά που ξεχωρίζουν στο tracklist (στο νούμερο 7 συγκεκριμένα), αποτελεί το τέταρτο cypher της ομώνυμης σειράς (HHAD Cypher Vol.4) και έκανε την πρεμιέρα του ραδιοφωνικά εδώ και αρκετές μέρες σε αμερικανικά ραδιόφωνα, ενώ λίγες μέρες πριν έκανε την κυκλοφορία του ως single σε youtube, Spotify, Apple Music και πολλές ακόμα μουσικές πλατφόρμες.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συμμετέχει ο θρυλικός Αμερικάνος Tragedy Khadafi, ο Αφρικάνος Μαλούντα (βραβείο καλύτερου τραγουδιού 2017 στη χώρα του), ο διακεκριμένος Ιταλός Essevuha, καθώς και οι Έλληνες καλλιτέχνες της Universe Music, Brain Damage και Meshaya. τα εκπληκτικά scratches ανήκουν στον DJ Ponte, ενώ η μουσική παραγωγή στην ομάδα Anno Domini Nation, της οποίας μέλη είναι και οι
παραγωγοί της Universe Music.

Η συγκεκριμένη ομάδα δίνει και άλλη μία αισθητική άποψη σε κομμάτια των Logic και Redman  μέσα από τα δύο remix, ενώ μέσα από την πληθώρα των κομματιών αμερικανών καλλιτεχνών, ξεχωρίζει το κομμάτι ”Χωρίς όρια” του Senka στα ελληνικά, ενώ στα βουλγάρικα ακούγεται το “Prosto fantazia” του Kris Twist.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *