Τον Μάιο μεταφέρεται η Thematic Tourism Expo & Food Festival στη Λαμία

Γράφτηκε από
Τον Μάιο μεταφέρεται η Thematic Tourism Expo & Food Festival στη Λαμία Thematic Tourism Expo

Για λόγους που δεν ευθύνεται η διοργανώτρια εταιρεία Mact Media Group η έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Γαστρονομίας που ήταν να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στη Λαμία μεταφέρεται για στις 6-9 Μαΐου του 2023.

Στόχος της Thematic Tourism Expo & Food Festival είναι η προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά και η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της ανάδειξης των τοπικών παραγωγών, προϊόντων και επιχειρήσεων.

Καθυστερήσεις που προέκυψαν κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή της έκθεσης στον χρόνο που αρχικά είχε συμφωνηθεί και με την κοινή βούληση των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της έκθεσης τον Μάιο ώστε να διασφαλιστεί το μέγιστο και βέλτιστο αποτέλεσμα για όλους και κυρίως για τους εκθέτες.

Το επόμενο διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την Thematic Tourism Expo & Food Festival που έρχεται στις αρχές Μαΐου στη Λαμία.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση διεξαγωγής των εθνικών εκλογών την Κυριακή 7 Μαΐου, η έκθεση θα μεταφερθεί μία εβδομάδα πριν ή μετά.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Τουρισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *