Τηλεδιάσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα

Γράφτηκε από
Τηλεδιάσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα  Τηλεδιάσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα                  950x547

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με θέμα την κορινθιακή σταφίδα.

Ο κ. Λιβανός, κατά την τοποθέτησή του, τόνισε ότι το Υπουργείο ομνύει στο δημοκρατικό διάλογο και στην ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων. Aκόμη, υπογράμμισε ότι η σταφίδα είναι από τα σημαντικότερα εθνικά προϊόντα, ενώ μέγιστο μέλημα του ΥΠΑΑΤ αποτελεί η στήριξη των παραγωγών, όπου διαπιστώνεται διαταραχή λόγω του κορονοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν, οι υφυπουργοί κ.κ. Χρίστος. Δήμας και Νίκος Ταγαράς, η ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Χριστιάνα Καλογήρου και οι βουλευτές, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, Διονύσιος Ακτύπης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, Μαριλένα Σούκουλη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Κορινθίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Μεσσηνίας, οι Ενώσεις Μεσσηνίας και Ζακύνθου. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Κατηγορίες άρθρου:
Αγροτική Ανάπτυξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *