Σύσκεψη με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στην Άμφισσα

Γράφτηκε από
Σύσκεψη με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στην Άμφισσα  Σύσκεψη με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στην Άμφισσα                       950x713

Την Άμφισσα επισκέφθηκε σήμερα ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτης Σερέτης. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και στην οποία μετείχαν ο Διοικητής της ΥΠΕ, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Χαρίλαος Γεωργίου, και ο Αντιπρόεδρος του δ.σ., κ. Νικόλαος Τριανταφύλλου, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας (Κ.Υ.) Ιτέας και Λιδωρικίου.

Διαπιστώθηκαν η, παρα τα προβλήματα, καλή λειτουργία του Νοσοκομείου και των Κ.Υ. μέχρι σήμερα, η τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και η άμεση ανταπόκριση στα περιστατικά COVID που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το Νοσοκομείο.

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν η λειτουργία των τριών Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) για την παροχή άμεσης και επείγουσας νοσηλείας, που αποτελούν κατάκτηση για το Νοσοκομείο Άμφισσας, ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας, η περαιτέρω στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η αναβάθμιση των κτηρίων του Νοσοκομείου και των Κ.Υ., καθώς και η χρηματοδότησή τους για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού.

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας  Σύσκεψη με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στην Άμφισσα
Ο εμβολιασμός στη Φωκίδα εξελίσσεται σύμφωνα με τον εθνικό προγραμματισμό και, εκτός του Νοσοκομείου, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούν να εμβολιάζουν τα Κ.Υ. Ιτέας και Λιδωρικίου. Επιπλέον, ζητήθηκε κινητή εμβολιαστικη μοναδα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των δυσπρόσιτων περιοχών του Νομού.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *