Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Ρόδο

Γράφτηκε από
Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Ρόδο                                                                                    950x713

Συνελήφθησαν στη Ρόδο δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφίας εγγράφων.

Επίσης, ο 41χρονος διωκόταν με ένταλμα σύλληψης για μεταφορά το 2013 από το εξωτερικό στην Ελλάδα υπηκόων τρίτων χωρών, που δεν είχα το δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος, ενεργώντας με πρόθεση και κερδοσκοπία.

Αναλυτικότερα, αρχικά εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 41χρόνος ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχου επέδειξε πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα, διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν και από την περαιτέρω έρευνα βρέθηκαν στην κατοικία του 46 γραμμάρια κάνναβη.

Αναφορικά με τη δεύτερη περίπτωση, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος και έρευνα που ακολουθήσε στην κατοικία του από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • Ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 12 γραμμαρίων
  • Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 144,2 γραμμάριων
  • Ζυγαριές ακριβείας
  • Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς-διακίνησης των ναρκωτικών
  • Το χρηματικό ποσό των 1.910 ευρώ
  • Κινητό τηλέφωνο

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Οι συλλήψεις είναι απότοκος εφαρμογής των σχεδίων επιχειρησιακών δράσεων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *