Συνάντηση Ι. Μπούγα με τον Πρωθυπουργό

Γράφτηκε από
Συνάντηση Ι. Μπούγα με τον Πρωθυπουργό       05 22 e1652224022179

Ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ κ. Ιωάννης Μπούγας πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία τέθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και ζητήματα της Φωκίδας.

Ειδικότερα, τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη: α) το τμήμα του Διαγώνιου Άξονα «Μπράλος-Άμφισσα», β) ο παραλίμνιος αγωγός λυμάτων της λίμνης Μόρνου, γ) ο Ταμιευτήρας Τολοφώνα και το αρδευτικό έργο διανομής και μεταφοράς στη θέση «Χάρμισκο», δ) το αρδευτικό έργο του Ελαιώνα της Άμφισσας, ε) ο αναδασμός της πεδιάδας του Μόρνου και στ) η κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στην Άμφισσα. Όλα τα ανωτέρω έργα βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η Κυβέρνηση για την έναρξη, την πρόοδο και την αποπεράτωση των εργασιών. Η ολοκλήρωσή τους θα δημιουργήσει εξαιρετικά ευοίωνες προοπτικές για όλη την περιοχή.

Επιπλέον, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και τη συνεργασία του με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, αναφορικά με τη θέσπιση αντισταθμιστικών ωφελημάτων και την ανάγκη ανάληψης νομοθετικής πρωτοβουλίας, ώστε η Φωκίδα να αναπτυχθεί ισόρροπα αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Σχόλια

  • Απο κινησεις εντυπωσιασμου, αλλο τιποτα ο λαλιστατος βουλευτης μας. Ολο για εργα συζηταει και ολο στις συζητησεις μενει. Απο πραξη; Τιποτα. Αρκει που τον χειροκροτουν τα κομματοσκυλα της Φωκιδας και διατηρει ενεργη την εκλογικη του πελατεια

    Μακης Γκικας 11/05/2022 14:35 Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *