Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Γράφτηκε από
Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη                17 12 21 950x523

O Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ, κ. Ιωάννης Μπούγας συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο. Κατά τη συνάντηση, τον ευχαρίστησε για την πρόσφατη ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΑΔ) Φωκίδας, αλλά και εποχιακό προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) Γραβιάς και ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση, με προσωπικό και μέσα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες.

Ο Βουλευτής επεσήμανε στον Υπουργό ότι κατά τη θερινή περίοδο η Φωκίδα, και ειδικότερα οι Δελφοί, δέχονται χιλιάδες επισκεπτών και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης του ΑΣ Δελφών.

Περαιτέρω, ο κ. Μπούγας ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρικάκο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο κτήριο που ήδη στεγάζει την Αστυνομική Υπηρεσία Γραβιάς, του περιέγραψε τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από την αυξημένη επισκεψιμότητα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, αλλά και την επικείμενη κατασκευή του οδικού άξονα «Μπράλος-Άμφισσα». Επιπλέον, ζήτησε την αναβάθμιση του ΑΣ σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τέλος, κάλεσε τον Υπουργό να εγκαινιάσει το νέο κτήριο στη Γραβιά και να επισκεφθεί τις λοιπές αστυνομικές υπηρεσίες της ΑΔ Φωκίδας, πρόσκληση την οποία εκείνος απεδέχθη.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *