Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τη διοίκηση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από
Συνάντηση Ιωάννη Μπούγα με τη διοίκηση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

Στο πλαίσιο της τακτικής  του συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ και Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα, στην Πρυτανεία του Ιδρύματος, με τον Πρύτανη, Καθηγητή κ. Σπυρίδωνα Κίντζιο και τον Αντιπρύτανη αρμόδιο για τα Οικονομικά Προγράμματα Ανάπτυξης, κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αναβάθμιση του υφιστάμενου Τμήματος, δεδομένης και της πρόσφατης κάλυψης των θέσεων του Διδακτικού Προσωπικού και ο συντονισμός των ενεργειών για την εγγραφή των αποφοίτων του Τμήματος στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Περαιτέρω, συζητήθηκε η οργάνωση και λειτουργία στην Φωκίδα μεταπτυχιακών τμημάτων και ξενόγλωσσων τμημάτων σε συνεργασία με ξένα Πανεπιστήμια, καθώς και η παραχώρηση αιθουσών στο ΔΙΕΚ Άμφισσας για την πραγματοποίηση μαθημάτων των σπουδαστών του ΔΙΕΚ.

Η τελική πρόταση και το πλαίσιο υλοποίησής της θα διαμορφωθεί σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα εντός του Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή της Διοίκησης του Γεωπονικού και των μελών ΔΕΠ του Τμήματος, εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και των τοπικών φορέων.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *