Συγχαρητήριες ευχές του Δημάρχου Λεβαδέων για τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Γράφτηκε από
Συγχαρητήριες ευχές του Δημάρχου Λεβαδέων για τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν την πορεία τους στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στην Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους εύχομαι από καρδιάς καλό ξεκίνημα στην νέα τους ζωή.

Κέρδισαν μία σημαντική μάχη εντός μιας παρατεταμένα δύσκολης συγκυρίας και εντάσσονται στον ανώτερο χώρο της εκπαίδευσης, αποκτώντας την δυνατότητα να διευρύνουν γνώσεις και παραστάσεις.

Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν επετεύχθησαν οι στόχοι τους. Η ζωή είναι μπροστά τους, γεμάτη αμέτρητες ευκαιρίες, επιλογές και αμέτρητες δυσκολίες.

Άλλωστε, η δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν εξαντλείται την ημέρα που ανακοινώνονται οι βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η επιθυμία για πρόσβαση στην εξειδικευμένη γνώση, μπορεί να καλυφθεί κι από άλλους δρόμους. Είστε η ελπίδα της αλλαγής. Την βλέπουμε καθημερινά μέσα στα μάτια σας και στην διάθεσή σας να ανακαλύψετε νέους κόσμους.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *