Στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία

Γράφτηκε από
Στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία IMG  13 02 2023 538 950x633

Ο Πρόεδρος της Βουλής, υποδεχόμενος τον κ. Γεωργίου σημείωσε ότι «η Ελληνική Ένωση για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, είναι από τα πιο προβεβλημένα και αξιόλογα δείγματα δράσης της λεγόμενης Κοινωνίας των Πολιτών», η οποία όπως τόνισε ο κ. Τασούλας «συμπαρίσταται και μετέχει σε μια από τις πιο καίριες αποφάσεις της εξωτερικής πολιτικής της χώρας». 

«Εσείς εκφράζετε την Κοινωνία των Πολιτών εν σχέσει με μία από τις πιο κρίσιμες και μακρόβιες, σθεναρές και αποφασιστικές επιλογές και προσανατολισμούς της εξωτερικής μας πολιτικής», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, ευχαρίστησε τον κ. Τασούλα για τη σημερινή συνάντηση, υπενθυμίζοντας την περσινή διαδικτυακή παρουσία του Προέδρου της Βουλής σε εκδήλωση στα Ιωάννινα, αναφέροντας ότι αυτή «αποδεικνύει για άλλη μία φορά την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τις πρωτοβουλίες των πολιτών».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Γεωργίου προσέφερε τιμητική πλακέτα της Ένωσης στον Πρόεδρο της Βουλής. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία, καθώς και ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Οικονομίδης.

Βουλή των Ελλήνων

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *