Παιδικές χαρές με χρώμα στη Θήβα

Γράφτηκε από
Παιδικές χαρές με χρώμα στη Θήβα                                                             950x713

Δύο νέους, σύγχρονους και πλήρως προσβάσιμους υπαίθριους χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους δημότες γενικότερα, απέκτησε η πόλη της Θήβας. Πρόκειται για την παιδική χαρά στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα και την παιδική χαρά στους Αγίους Θεοδώρους, πλησίον της Κρήνης του Οιδίποδα.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 169.184,15 ευρώ, εκ των οποίων τα 79.181,60 ευρώ καλύφθηκαν με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου και τα υπόλοιπα από ιδίους πόρους του Δήμου Θηβαίων.

Οι παιδικές χαρές πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που προβλέπει η νομοθεσία για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τοποθεσίας εγκατάστασης, ενώ τα παιχνίδια, όπως και τα δάπεδα που επιλέχθηκαν διαθέτουν σχετική πιστοποίηση.

Παιδικές χαρές με χρώμα στη Θήβα                                             1 e1654201509747
«Τα παιδιά του Δήμου Θηβαίων αξίζουν χώρους αναψυχής, στους οποίους θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια. Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας με σύγχρονους και ασφαλείς χώρους παιχνιδιού, με την κατασκευή ή αναβάθμιση παιδικών χαρών και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες. Παρακαλούμε όμως και τους δημότες να σέβονται τους χώρους αυτούς, φροντίζοντας ώστε να διατηρούνται καθαροί. Η προστασία και διατήρησή τους είναι υπόθεση όλων μας», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *