Ο Μίμης Δομάζος στην Ιτέα

Γράφτηκε από
Μίμης Δομάζος Ο Μίμης Δομάζος στην Ιτέα

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η εκδήλωση «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ». Στην εκδήλωση, που έγινε με αφορμή το νέο χλοοτάπητα του γηπέδου, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής απένειμε τιμητική πλακέτα στον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Μίμη Δομάζο, για την μεγάλη του προσφορά στο άθλημα. 

Ο Μίμης Δομάζος αφού ευχαρίστησε το Δήμο Δελφών για την πρόσκληση και την βράβευση, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο αθλητικό του παρελθόν, και μίλησε στους παρευρισκόμενους μικρούς αθλητές για το ποδόσφαιρο και τα μυστικά του.

Ο Δήμος Δελφών βράβευσε και τον κορυφαίο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων στα Χανιά, όπου είναι τεχνικός σύμβουλος της ομώνυμης ομάδας, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας απένειμε ο Βουλευτής Φωκίδας Ιωάννης Μπούγας, ο οποίος την παρέδωσε στον εκπρόσωπό του κ. Βασίλη Παπαϊωάννου.

Επίσης βραβεύτηκαν για τη σημαντική τους προσφορά τους στο Φωκικό ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Καλύβας (πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ και Νομαρχιακός σύμβουλος) και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Τουλιάτος, Τάσος Μαντζώρος, Δημήτρης Ντάσκας και Νίκος Γρίβας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παραδόθηκαν δυο απινιδωτές για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ιτέας, από τον θεματικό Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Δελφών κ. Ευθύμιο Γρίβα στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας Γιώργο Τσατσαρώνη, ευγενική χορηγία του νοσοκομείου Metropolitan.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κ. Τσατσαρώνης δήλωσε: ‘Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να εμπνεύσει, να ενώσει τον κόσμο, να δημιουργήσει ελπίδα. Αυτό που λείπει είναι σωστά ινδάλματα, όπως ο Μίμης Δομάζος που βραβεύσαμε. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αστέρα Ιτέας και τους αθλητές από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή τους.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *