Ο Δήμος Λεβαδέων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Λεβαδέων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό                  2 950x534

Ο Δήμος Λεβαδέων, στέκεται πάντα αρωγός σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο από τον πόλεμο Ουκρανικό λαό.

Συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Δωδεκανήσου 12) από την Τετάρτη 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 09:00 έως 14:00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής: Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λ.π.) παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και υγειονομικό/φαρμακευτικό υλικό (αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, λευκοπλάστ, αλοιφές εγκαυμάτων).

Καλεί τους δημότες, που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης του υλικού για τον δοκιμαζόμενο λαό. Επισημαίνεται ότι τα είδη, που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν από τον Δήμο στο Ουκρανικό Προξενείο, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *