Ολοκληρώνεται η βελτίωση του οδικού τμήματος στα όρια Καρδίτσας-Ευρυτανίας

Γράφτηκε από
Ολοκληρώνεται η βελτίωση του οδικού τμήματος στα όρια Καρδίτσας-Ευρυτανίας

Ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας μεταξύ των οικισμών Νεράιδας και Τριφύλλας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφτηκε την περιοχή, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Νούσιο και Νίκο Καραγιάννη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Λία Ρογγανάκη.

Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και   περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, κατασκευή τεχνικών, διαγράμμιση και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες ολοκληρώνουμε τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου στα όρια της Καρδίτσας με την Ευρυτανία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το συγκεκριμένο έργο αφορά στο τελευταίο τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στα όρια της Θεσσαλίας. Βελτιώνουμε την προσβασιμότητα και ενισχύουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής, που συνδυάζει ορεινούς όγκους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και ζωντανούς παραδοσιακούς οικισμούς» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *