Ξεκινά η ανέγερση συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων

Γράφτηκε από
Ξεκινά η ανέγερση συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων  Ξεκινά η ανέγερση συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων                         950x439

Στην υπογραφή της σύμβασης για ακόμη ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό του Δήμου προχώρησε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου. Πρόκειται για το έργο «κατασκευής συμπληρωματικών κτηρίων διοίκησης του Δήμου Θηβαίων», την υλοποίηση του οποίου θα αναλάβει η εταιρεία «ΛΑΤΩ ΑΤΕ».

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν στο 1.097.400 ευρώ και συμβασιοποιήθηκε στα 647.327,69 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είχε προηγηθεί η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης υλοποίησης από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό.

Το έργο αφορά την ανέγερση δύο νέων κτηρίων, συνολικής επιφάνειας 308,40 τ.μ. και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία για την εξυπηρέτηση των διοικητικών αναγκών του Δήμου Θηβαίων. Τα κτήρια θα ανεγερθούν στη νότια πλευρά του οικοπέδου, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο της Θήβας.

«Με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της «ΛΑΤΩ ΑΤΕ», θα υλοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, που θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό βασικές στεγαστικές ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών», τόνισε ο δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, προέβη στην εξής δήλωση: «Πρόκειται για ένα έργο που θα καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των πολιτών».

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *