Ξεκινά η ανέγερση νέου κτιρίου για την επέκταση ογκολογικής κλινικής στο Γ.Ν. Λαμίας

Γράφτηκε από
Ξεκινά η ανέγερση νέου κτιρίου για την επέκταση ογκολογικής κλινικής στο Γ.Ν. Λαμίας

Ανοίγει ο δρόμος για την ανέγερση ενός νέου κτιρίου, εντός του συγκροτήματος του Νοσοκομείου Λαμίας, για την επέκταση της ογκολογικής κλινικής και την ανάπτυξη νέου κέντρου ακτινοθεραπείας και τμήματος πυρηνικής ιατρικής.

Πρόκειται για ένα νέο, σημαντικό έργο που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη βελτίωση των υγειονομικών δομών του Νομού Φθιώτιδας και θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η δέσμευση της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τη Διοίκηση και την Υποδιεύθυνση Τεχνικού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας έγινε πράξη, καθώς με σημερινή απόφαση παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δημόσιο έκταση 5.953,09 τ.μ, για τον ανωτέρω σκοπό.

Οι νέες υποδομές θα προσφέρουν στους κατοίκους της πόλης της Λαμίας και του νομού Φθιώτιδας την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις απαραίτητες θεραπείες στον τόπο κατοικίας τους, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, ενώ οι παροχές υγείας της ευρύτερης περιοχής θα αναβαθμιστούν.

Η απόφαση αυτή αναδεικνύει έμπρακτα ότι η βελτίωση των υγειονομικών δομών με υποδομές που θα αποτελέσουν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *