Νέα δημοτική βιβλιοθήκη στην Ελασσόνα

Γράφτηκε από
Νέα δημοτική βιβλιοθήκη στην Ελασσόνα

Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση χώρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας» προϋπολογισμού 192.200,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ), από το Δήμο Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ.Ν. Γάτσας αναφορικά με τον διαγωνισμό του έργου δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου και τις ευχαριστίες μου σε όλους όσοι συνέβαλαν στην εκπόνηση της μελέτης και ειδικότερα στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν τις πιστώσεις για την ένταξη του σημαντικού αυτού έργου στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Το 2023 ο Δήμος μας θα διαθέτει μία υπερσύγχρονη κεντρική βιβλιοθήκη, η οποία θα αποτελέσει εστία φιλαναγνωσίας και πνευματικής δημιουργικής συνύπαρξης επισκεπτών όλων των ηλικιών και κάθε δημοτικής κοινότητας. Η αξία των βιβλιοθηκών είναι αδιαμφισβήτητη, αφού αποτελούν θεματοφύλακες της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς ενός τόπου και βασικοί παράγοντες υποστήριξης και ενίσχυσης της παιδείας, της έρευνας, της επιστήμης και γενικότερα της πνευματικής δημιουργίας και του πολιτισμού».

Για τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr (α/α συστήματος 191246) καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής www.dimoselassonas.gr και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2493350116-115, αρμόδια υπηρεσία Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 28-09-2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00μ.μ..

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 04-10-2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *