Λιβαδειά: Με επιτυχία το 1ο Town by the River Festival

Γράφτηκε από
Λιβαδειά: Με επιτυχία το 1ο Town by the River Festival 1   Town by the River Festival

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, το 1ο “Town by the River Festival”, το χρονικό διάστημα 1 – 3 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή της Κρύας και στο Ανοιχτό Θέατρο Λιβαδειάς.

Το 1ο “Town by the River Festival” περιείχε εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα από συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες και δημιουργούς τις πόλεις μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και όσους συνέδραμαν και στήριξαν την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Αναπνοή» για την εξαιρετική διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία του εγχειρήματος της συνδιοργάνωσης και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη , αναδεικνύοντας το ποτάμι της Έρκυνας ως τον πυρήνα της πολιτιστικής πρότασης της Λιβαδειάς.

Ο Δήμος Λεβαδέων, ως συνδιοργανωτής, στήριξε εξ’ αρχής το 1ο ΄΄Town by the River Festival΄΄.  Ευχόμαστε το φεστιβάλ να καθιερωθεί και να αποτελέσει καλλιτεχνικό θεσμό για την πόλη.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *