Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άμφισσα

Γράφτηκε από
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άμφισσα                                                                       950x1323

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 τίθενται σε ισχύ οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Άμφισσας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της πόλης με τη δημιουργία εκείνων των συνθηκών που θα την καταστήσουν περισσότερο φιλική προς τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον.

Ο Δήμος Δελφών, με στόχο την καλύτερη δυνατή κυκλοφοριακή οργάνωση της πόλης της Άμφισσας, και μετά από μία μακρά διαδικασία, μελέτησε, διαβουλεύτηκε και κατέληξε σε ένα πλέγμα παρεμβάσεων το οποίο εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 12.10.21 (ΦΕΚ 5272 Β’).

Βασικός στόχος αυτών είναι η δημιουργία ενός δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας και δικτύου πεζοδρομίων, που θα επιτρέπουν την ασφαλή μετακίνηση των πεζών, αλλά και την αρμονική συνύπαρξή τους με τα οχήματα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο πάντα των κυκλοφοριακών αλλαγών, πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης των πεζοδρομίων και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου όπου υπήρχαν προβλήματα, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και οι απαραίτητες πινακίδες σήμανσης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *