Κάλεσμα εθελοντών για την ειδική διαδρομή “Λιβαδειά” του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Γράφτηκε από
Κάλεσμα εθελοντών για την ειδική διαδρομή “Λιβαδειά” του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 rally plate b0b0a49e 950x950

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 11.00 έως και 18.00 θα διέλθει από την περιοχή αρμοδιότητας του Δήμου, η ειδική διαδρομή «Λιβαδειά» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού και αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ θεωρείται από τα πιο απαιτητικά και ανταγωνιστικά Ράλλυ του πρωταθλήματος και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 8 μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις είναι μία μεγάλης εμβέλειας αθλητική διοργάνωση με παγκόσμια εμβέλεια και ως εκ τούτου συμβάλλει στην προβολή του Δήμου μας, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν, ενώ ταυτόχρονα θα προσελκύσει χιλιάδες θεατές λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των θεατών να δηλώσουν τη πρόθεσή τους να συμμετάσχουν ως εθελοντές στον υπεύθυνο των εθελοντών για την περιοχή μας, Πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (ΑΛΦΑΛ) κ. Ηρακλή Ζήκα, στο τηλ 6972365332, μέχρι και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, για την άρτια διεξαγωγή της ειδικής διαδρομής «Λιβαδειά» του αγώνα που θα διέλθει από την περιοχή μας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *