Κάηκε διαμέρισμα στην Πετρούπολη

Γράφτηκε από
Πετρούπολη Κάηκε διαμέρισμα στην Πετρούπολη fwtia voutsali petroupoli1 950x625

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Βουτσαλη, στην Πετρούπολη Αττικής ξέσπασε γύρω στις 14:30. Στον τόπο της κατάσβεσης μετέβησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, δυνάμεις του ΕΚΑΒ με 3 ασθενοφόρα και της Αστυνομίας με 2 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και 2 περιπολικά, καθώς και υπάλληλοι του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πετρούπολης.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου μία ώρα μετά, λόγω του ότι καιγόταν δώμα της ταράτσας κατασκευασμένο από ξύλο, δίπλα στο οποίο υπήρχε ντεπόζιτο πετρελαίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος, για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πιθανολογείται η διαρροή υγραερίου σε σόμπα στο διαμέρισμα της ταράτσας, δίπλα στο οποίο υπήρχε ντεπόζιτο πετρελαίου. Επιπλέον, κάτοικοι της περιοχής ακόμα και σε ακτίνα 300 μέτρων ενημέρωσαν ότι άκουσαν εκρήξεις, ενώ πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν την περιοχή.

Πετρούπολη Κάηκε διαμέρισμα στην Πετρούπολη fwtia voutsali petroupoli2
Για προληπτικούς λόγους έγινε προληπτική εκκένωση μαθητών του 5ου Γενικό Λύκειο Πετρούπολης, που βρίσκεται δίπλα στην πολυκατοικία της οποίας το διαμέρισμα πήρε φωτιά.

Η Λαλιά βρέθηκε στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλλεξε, τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *