Ιστιοπλοϊκοί αγώνες για παιδιά στην Παραλία Κατερίνης

Γράφτηκε από
Ιστιοπλοϊκοί αγώνες για παιδιά στην Παραλία Κατερίνης

Τον παλμό μίας ακόμα σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών OPTIMIST U13, για ηλικίες από 7 έως 12 ετών, θα ζήσει το διάστημα 16 έως 20 Απριλίου, η Παραλία Κατερίνης. Περισσότεροι από 600 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, συγκινήσεις και υψηλές επιδόσεις, στο φίλαθλο κοινό της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν: η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (Ν.Ο.ΚΑΤ.) και ο Δήμος Κατερίνης, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν με την ευγενική υποστήριξη: της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Η Κατερίνη με τη μακρόχρονη αθλητική ιστορία στηρίζει και υποδέχεται με ενθουσιασμό τη νέα γενιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Ο Δήμος μας, αρωγός διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας, έχει έμπρακτα αποδείξει ότι υπηρετεί τον αθλητισμό. Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές, θέλω να επισημάνω ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον τόπο μας, η ανάθεση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών OPTIMIST U13. Εύχομαι από καρδιάς, η διοργάνωση  να στεφθεί από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Προς αυτή την κατεύθυνση, οι εμπειρίες των στελεχών της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (Ν.Ο.ΚΑΤ.) και όλων των εμπλεκομένων φορέων συνιστούν εγγύηση. Εύχομαι σε όλες τις αποστολές καλή διαμονή και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους».

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Κώστας Καρυώτης: «Αποτελεί τιμή και διάκριση για τον ΝΟΚΑΤ αλλά και για την Πιερία η ανάθεση της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκαφών OPTIMIST U13. Πρόκειται για το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων το οποίο αναβαθμίστηκε σε πρωτάθλημα και πλέον διεξάγεται κάθε χρόνο. Ο ΝΟΚΑΤ διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να διεκπεραιώσει ακόμα και την πιο απαιτητική διοργάνωση. Μαζί με τους συνεργάτες μας εργαζόμαστε πυρετωδώς ώστε να προσφέρουμε σε αθλητές, προπονητές, συνοδούς και θεατές την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Παράλληλα, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΝΟΚΑΤ διοργανώνεται το SeaWay Festival που έρχεται να συμπληρώσει και να αναδείξει αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Μητρόπολη Κίτρους, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας, καθώς και όλες τις επιχειρήσεις που γίνονται αποδέκτες της χορηγικής μας πρότασης».

Το SeaWay Festival

Παράλληλα, σε εγκαταστάσεις πλησίον του Ναυτικού Ομίλου, διοργανώνεται για πρώτη φορά το SeaWay Festival, το οποίο θα παρουσιάσει στο κοινό προϊόντα και υπηρεσίες χορηγών που σχετίζονται με το άθλημα και τη θάλασσα. Επίσης, θα υπάρχει ειδικός χώρος φαγητού – ποτού (food festival) και υπαίθριες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (κυνήγι θησαυρού, ιππασία, παιχνίδια στην άμμο, κλπ). Σύντομα, οι διοργανωτές θα παρουσιάσουν το πλήρες πρόγραμμα και τα εκθέματα του πρώτου Sea Way Festival.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *