Θήβα: Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού φυτεύουν και «υιοθετούν» λουλούδια

Γράφτηκε από
Θήβα: Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού φυτεύουν και «υιοθετούν» λουλούδια image3 950x713

Αγαπάμε το πράσινο, φυτεύουμε λουλούδια, ομορφαίνουμε την πόλη μας. Οι μαθητές της Ε’ τάξης του 8 ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας αποφάσισαν να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τη Φύση και το Περιβάλλον, συμμετέχοντας σε δράση φύτευσης λουλουδιών, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων.

Οι μικροί κηπουροί ανέλαβαν δράση την Τρίτη 12 Απριλίου, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια τα οποία σχηματίζουν το νούμερο 8, σε συμβολισμό του 8 ου Δημοτικού. Οι μαθητές αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» το πάρκο, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα και την περιποίηση των φυτών.

Παρών στη δράση των παιδιών ήταν και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κοβάνης. «Η Υπηρεσία Πρασίνου συνεχίζει τις προσπάθειες να βελτιώσει την εικόνα της πόλης. Θα πρέπει όμως και οι δημότες να στηρίζουν τις προσπάθειες αυτές, προστατεύοντας τα σημεία πρασίνου και συμβάλλοντας ώστε να διατηρείται η πόλη μας όμορφη και καθαρή», ανέφερε ο κ. Κοβάνης, συγχαίροντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *