Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων προσέφερε προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης

Γράφτηκε από
Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων προσέφερε προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης 0889 950x530

Άλλη μια συνεργασία με ανθρώπινο πρόσωπο και ουσιαστική στόχευση, ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων και την Ελληνική Αστυνομία. Το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022 παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, μεγάλος αριθμός προϊόντων που συγκέντρωσε το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, προκειμένου αυτά να διατεθούν στους πολίτες που χρήζουν στήριξης.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημ. Μήτραινας παρέστη στην παράδοση, προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τονίζοντας την προσφορά των εργαζομένων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων. Ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε το προσωπικό για αυτή του τη συνεισφορά, επισημαίνοντας τη σημασία και τον ρόλο της, ειδικά τις ημέρες αυτές των εορτών.

Παρόντος του αντιδημάρχου Κοινωνικής μέριμνας, Νίκου Σακκά, καθώς και του προσωπικού από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας και το Κοινωνικού Παντοπωλείου, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Δ.Α. Τρικάλων της ΕΛ.ΑΣ μετέφεραν τα προϊόντα, προκειμένου αυτά να παραδοθούν στους/στις δικαιούχους τρικαλινούς/ες.

Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων προσέφερε προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης 0892
Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων προσέφερε προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης 0891
Η Δ/νση Αστυνομίας Τρικάλων προσέφερε προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης 0890
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *