Ηράκλειο: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022»

Γράφτηκε από
Ηράκλειο: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022»                                                                                        2022

Ο φιλανθρωπικός, ιεραποστολικός σύλλογος «Δράσις Αγάπης» και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν  τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό σε κουμπαρά που θα υπάρχει στο κηποθέατρο κατά τη διάρκεια της.

Η εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» περιλαμβάνει:

  • Σκοπούς και τραγούδια της Κρήτης, από τo σπουδαίο εκφραστή της κρητικής παράδοσης Βασίλη Σταυρακάκη και τους μουσικούς του.
  • Χορευτική παράσταση, από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρος & Μανώλης Χνάρης.
  • Τραγούδια από την Ορχήστρα Μικρασιατών Μεγάλου Κάστρου που θα μας ταξιδέψουν, σε ανάμνηση των εκατό χρόνων από το έπος της Μικρασίας. Θα θυμηθούμε, θα τιμήσουμε και θα διδαχθούμε μαζί τους.

Με φόντο μια όμορφη & νοσταλγική βραδιά, σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης είναι να συμβάλει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου.

Οι δράσεις του συλλόγου που λαμβάνουν χώρα τόσο στη χώρα μας όσο και στη δοκιμαζόμενη Αφρική έχουν ως στόχο:

  • Να συμβάλουν στο ιεραποστολικό έργο, στηρίζοντας τα Ελληνικά Ορθόδοξα Μοναστήρια στην Αφρική.
  • Να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να ζουν με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα με κριτήριο την αγάπη, την ευαισθησία, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
  • Να χαρίσουν λίγο φως στο σκοτάδι της καθημερινότητας τους.
  • Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η Ελένη Σελούντου
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *