Ηράκλειο Κρήτης: Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου «Καζαντζάκεια 2022»

Γράφτηκε από
Ηράκλειο Κρήτης: Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου «Καζαντζάκεια 2022»                          2022 950x950

Ο Α.Π.Σ. Πήγασος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης / Region of Crete, του Δήμου Ηρακλείου – Municipality of Heraklion, του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η, της Ανάπτυξης  Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, του Εθνικού  Αθλητικού  Κέντρο Ηρακλείου διοργανώνουν τους Αναπτυξιακούς αγώνες στίβου «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2022».

Την εκδήλωση στηρίζει ως μέγας χορηγός η Mercedes Parts Αραμπατζής – Ηράκλειο Κρήτης και ως τοπικός  χορηγός  η ANEK LINES & Blue Star Ferries.

Σύμφωνα με τον Α.Π.Σ. Πήγασο Ηρακλείου, «οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στο  Παγκρήτιο και στο Στάδιο Ελευθερίας και σε αυτούς θα  συμμετάσχουν αθλητές-τριες από όλα τα σωματεία της Κρήτης σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει ήδη σταλεί με  στόχο  την  στήριξη των αναπτυξιακών κατηγοριών του στίβου σε όλα τα αγωνίσματα.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 13:00 στο στάδιο Ελευθερίας με τα αγωνίσματα των ρίψεων (ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-ΣΦΑΙΡΒΟΛΙΑ),  ενώ οι αγώνες όλων των άλλων αγωνισμάτων  θα ξεκινήσουν στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Προσκαλούμε τους φιλάθλους τους στίβου να παρευρεθούν στους αγώνες και να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών της Κρήτης, που  είναι το μέλλον του στίβου στο νησί.

Η είσοδος αθλητών και θεατών στο Στάδιο Ελευθερίας θα γίνεται από την οδό Πυράνθου (είσοδος με σκαλάκια)  και στο Παγκρήτιο Στάδιο από την Θύρα 9.

Για την είσοδο των ενηλίκων ως θεατές στους αγώνες  χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού, για παιδιά έως 12 ετών αρνητικό self test 24 ωρών και για παιδιά από 12 έως 17 αρνητικό rapid 48 ωρών.

Ο Α.Π.Σ. Πήγασος Ηρακλείου  ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές  και αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης για την συμβολή τους στην υλοποίηση των Αναπτυξιακών αγώνων στίβου ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2022»  και εύχεται  καλή επιτυχία σε αθλητές-τριες, προπονητές».

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *