Ελληνική συμμετοχή στη νέα συλλογή του Lex Luga

Γράφτηκε από
Ελληνική συμμετοχή στη νέα συλλογή του Lex Luga lex 950x534

Μόλις κυκλοφόρησε με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, το νέο mixtape από τον  τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Lex Luga. Ο τίτλος της σειράς ονομάζεται “Trafiking” (όπως και η ομώνυμη εκπομπή) και το συγκεκριμένο project αποτελεί το νούμερο 37 της σειράς. Αυτή τη φορά ωστόσο, υπάρχει ελληνική συμμετοχή στο νούμερο 13 του tracklist.

Πρόκειται για το “God Level Cyber Vol.2”, κομμάτι που κυκλοφόρησε στην ελληνική συλλογή “Rough Diamonds vol.2” από την ελληνική εταιρεία παραγωγής “Universe Music” στις 17 Νοέμβρη. Η σύνθεσή του ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα μουσικής παραγωγής της Universe Music και ντύθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τα οχτάμπαρα κουπλέ των ράπερ που συμμετείχαν σε αυτό. 

Πρόκειται για τον θρυλικό Bizarre των D12, τους Αμερικανούς Klazzi K, Day Day Owens, Yse Young Jay και JBoy Da Don, ενώ από την Ελλάδα συμμετείχαν ο RG (BCC και Vitamin Music), οι καλλιτέχνες της Universe Music, Brain Damage και Meshaya, αλλά και οι συνεργαζόμενοι σε πολλά project του label, Senka και Nami. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κατέκτησε τη 12η θέση των charts αμερικανικού ραδιοφώνου τον περασμένο μήνα.

Οι καλλιτέχνες που συμπληρώνουν το tracklist του “Trafiking vol.37”, είναι ανερχόμενοι καλλιτέχνες, αλλά και μεγάλα ονόματα του Αμερικανικού Νότου, όπως ο Future, o Gucci Mane, o Ace Hood, o NBA Youngboy, o 21 Savage, o Young Thug, o Young Doplhin και ο Gunna.

Κάποια κομμάτια εξ’ αυτών θα τα ακούσετε για πρώτη φορά ενώ εκκρεμεί η πρεμιέρα τους, κάποια είναι αμέσως μετά την πρεμιέρα τους, κάποια είναι και θα παραμείνουν ακυκλοφόρητα, ενώ υπάρχουν και κομμάτια τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και καιρό στις μουσικές πλατφόρμες, ωστόσο οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται
στενά με τον Lex Luga (είναι σχεδόν σε κάθε συλλογή) τα έχουν παραχωρήσει για λόγους μάρκετινγκ και κάποιες από τις εκτελέσεις ενδέχεται να διαφέρουν από τις αυθεντικές.

Μπορείτε να βρείτε το “Trafiking Vol.37” στην πρώτη σελίδα με τα προτεινόμενα του Spinrilla ή απλά ΕΔΩ.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *