Εκλογή οργάνων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023

Γράφτηκε από
Εκλογή οργάνων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023          1 950x427

Με μεγάλη συμμετοχή Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων -Εκπροσώπων των 14 Δήμων-Μελών του Σ.Π.Ο.Α.Κ., διεξήχθησαν χθες, Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00′ μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο), οι προβλεπόμενες από τον νόμο εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023.

Για το αξίωμα του Προέδρου υποψήφιοι ήταν οι κ.κ.: Ιωάννης Νταουσάνης, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας και ο απερχόμενος Πρόεδρος Σταμάτης Χαλβατζής, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων.

Με την προβλεπόμενη μυστική ψηφοφορία Πρόεδρος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Σταμάτης Χαλβατζής, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων.

Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου μετά από εισήγηση του εκλεγέντος Προέδρου το Σώμα ομόφωνα επέλεξε τον κ. Σωτήριο Πέρρα, Δημοτικό Σύμβουλο Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή με μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν ως Τακτικά Μέλη οι κ.κ.:

1. Αποστόλου Ιωάννης, Δ.Σ. Λεβαδέων

2. Δρίκος Γεώργιος, Δ.Σ. Μάνδρας-Ειδυλλίας

3. Παπαδημητρίου Θεοφάνης, Δ.Σ. Βέλου-Βόχας

4. Πάστρας Ιωάννης, Δ.Σ. Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

    και ως Αναπληρωτικά Μέλη οι κ.κ.:

1. Βαρδάκης Ευστράτιος, Δ.Σ. Αιγιαλείας

2. Ρουμπέκας Γεώργιος, Δ.Σ. Σικυωνίων.

Εκλογή οργάνων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023          2
Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Σταμάτη Χαλβατζή και τον Προεδρεύοντα της συνεδρίασης κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο, Δήμαρχο Αιγιαλείας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Ιωάννης Αποστόλου, Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *