Εκκίνηση για το “The League Experience”, το πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα

Γράφτηκε από
Εκκίνηση για το “The League Experience”, το πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα sc

Εκκίνηση για το “The League Experience”, ένα Multisport Πρωτάθλημα διεθνών προδιαγραφών, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στις 22 Μαϊου από την Ανάβυσσο και η ολοκλήρωσή του στις 2 Οκτωβρίου στον Σαρωνικό.

Τα multisport event περιλαμβάνουν 3 εκδηλώσεις (Άνδρος, Ερέτρια και Σαρωνικός) ενώ τα κολυμβητικά περιλαμβάνουν 4 εκδηλώσεις (Zen, Άνδρος, Ερέτρια και Σαρωνικός).

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα συγκεντρώνουν βαθμούς από τις διοργανώσεις που θα πάρουν μέρος και θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές ή και εκπτώσεις.

«Η “The League Experience” είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ των ανθρώπων του SwimmingClub.gr στους χιλιάδες αθλητές που συμμετείχαν τα 6 τελευταία χρόνια σε αθλητικές μας εκδηλώσεις. Είναι μια σημαντική ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την τιμή που μας κάνουν, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα και φέτος παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “The League Experience” και είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να το ξεκινήσουμε φέτος».

Λόγια του Νίκου Σημαντήρα, εκπροσώπου του SwimmingClub.gr και εμπνευστή του “The League Experience” που συνέχισε:

«Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν ίδιους βαθμούς ανάλογα με τη θέση που κατακτούν απο όλους τους αγώνες. Αυτό αποσκοπεί στην ίση αντιμετωπίση όλων, διότι σε κάποιον αθλητή φαίνεται πιο εύκολη η ποδηλατική διαδρομή του Andros Experience (hilly) και σε κάποιον άλλον του Saronic experience (flat). Εκτός του τριάθλου συγκεντρώνουν βαθμούς απο την κολύμβηση (4 αγώνες) και το Aquathlon (3 αγώνες).

Το πρωτάθλημα αποσκοπεί στο να αυξηθούν οι αγώνες, οι θέσεις που βραβεύονται αλλά και η αύξηση των χρηματικών επάθλων.

Είναι κάτι το οποίο θα βιώσουν για πρώτη φορά οι Έλληνες αθλητές και πιστεύουμε ότι θα αγκαλιάσουν την ιδέα όπως ακριβώς την αγκαλιάσαμε και την υιοθετήσαμε και εμεις ως ομάδα».

Για τους 8 πρώτους της τελικής κατάταξης της “The League Experience” υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Από την 1η εως την 3η θέση τα χρήματα είναι μετρητά, από την 4η εως την 8η ειναι σε δωροεπιταγές από τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση πού καποιος θελει να γραφτεί στο πρωτάθλημα χωρίς να μπει στην τροχιά της βαθμολογικής διαδικασίας έχεις ως μεγάλο όφελος την έκπτωση αλλα και άλλες διευκολύνσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της “The League Experience”:

● 22.05.2022 / Ανάβυσσος / Anavyssos Experience
● 18-19.06.2022 / Άνδρος / Andros Experience
● 17-18.09.2022 / Ερέτρια / Eretria Experience
● 01-02.10.2022 / Σαρωνικός / Saronic Experience

Η έναρξη των εγγραφών θα ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου και η λήξη των εγγραφών θα είναι στις 29 Απριλίου 2022, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν το site της ομάδας www.swimmingclub.gr.

Εκκίνηση για το “The League Experience”, το πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα sc
The League Experience
Εκκίνηση για το “The League Experience”, το πρώτο Ελληνικό Multisport Πρωτάθλημα sc
The League Experience
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *