Βοιωτία: Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αλυσίδες

Γράφτηκε από
Βοιωτία: Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αλυσίδες  Βοιωτία: Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αλυσίδες

Το δεύτερο κύμα του καιρικού φαινομένου «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» χτύπησε πάλι με σφοδρότητα το Νομό Βοιωτίας και κυρίως την Επαρχία Θήβας. Η Πολιτική Προστασία, η Δ/νση Τεχνικών Έργων και τα πληρώματα, επιχείρησαν με 40 εκχιονιστικά μηχανήματα στα σημεία: Δερβενοχώρια, Θηβών–Χαλκίδας, Ασσωπία, Νεοχωράκι, Πλαταιές, Λεύκτρα, Τάχι, Λουτουφί, Κανάβαρι, Θεσπιές, Μαυρομάτι, Βάγια, Αλίαρτος Θήβα, Στρατόπεδο, Ερυθρές–όρια Νομού, Θηβών-Μουρικίου, Ακραίφνιο, Κόκκινο, Ορχομενός-Κάστρο, Αράχωβα-Λιβάδι, περιοχή Ελικώνα, Αγία Τριάδα και Αγία Άννα.

Η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Βοιωτίας, βοήθησε στη μεταφορά ασθενούς από το Καπαρέλλι προς το Νοσοκομείο Θήβας και στη διάνοιξη του δρόμουέτσι ώστε η Πυροσβεστική να βρεθεί σε φωτιά στην Άσκρη. Ουσιαστική ήταν η βοήθεια προς τους οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτωνπου είχαν εγκλωβιστεί στα διόδια της Θήβας, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό ναβγουν στην Εθνική οδό και να κινηθούν προς Αθήνα.

«Δώσαμε όλοι μαζί τη μάχη για άλλη μια φορά, με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι δρόμοι μας είναι ανοιχτοί και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αλυσίδες. Κανένα χωριό δεν είναι αποκλεισμένο. Παρακαλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί να μηνκάνουν άσκοπες μετακινήσεις και να έχουν μαζί τους αλυσίδες. Ευχαριστώ και πάλι όλους για την συνεργασία», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *