Βελτιώνεται το οδόστρωμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου

Γράφτηκε από
Βελτιώνεται το οδόστρωμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου 4599 950x534

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα της Παλιάς Εθνικής Οδού που συνδέει τη Λάρισα με το Βόλο σε συνολικό μήκος 9 χιλιομέτρων. Τα σημεία παρέμβασης είναι μεταξύ Πλατυκάμπου και Γαλήνης, Νίκης και Αχίλλειου, Προδρόμου και Γλαύκης, Αναγέννησης και Μόδεστου, Αχιλλείου και Μέλισσας, πριν και μετά το Αρμένιο και μεταξύ Αρμενίου και Στεφανοβικείου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σε όλα τα τμήματα κατασκευάζεται ολικά ή μερικά νέος ασφαλτικός τάπητας κυκλοφορίας ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί διαγράμμιση του κεντρικού άξονα και των οριογραμμών. Για λόγους συνέχειας της οδού πρόκειται να γίνει συντήρηση της διαγράμμισης και σε τμήματα υφιστάμενου ασφαλτικού οδοστρώματος στο οποίο δεν προβλέπονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

 «Συνεχίζουμε με έργα να βελτιώνουμε την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα, αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα ουσίας που ακουμπούν την καθημερινότητα του πολίτη και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *