Αθήνα: Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Γράφτηκε από
Αθήνα: Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών 09122022ousies 950x572

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 7-12-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 6-12-2022, έκριναν ύποπτο οδηγό αυτοκίνητου στην περιοχή της Πεύκης. Αφού οι αστυνομικοί τον κάλεσαν σε έλεγχο, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο σταθμευμένο, με τον οδηγό του να έχει διαφύγει σε άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, το οποίο ήταν μισθωμένο από εταιρεία μίσθωσης οχημάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -8- κιλά και -300- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • χρηματικό ποσό

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, ως μισθωτής του αυτοκινήτου. Επιπλέον, αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί του.

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *