Έργα οδικής ασφάλειας στην Κορινθία

Γράφτηκε από
Έργα οδικής ασφάλειας στην Κορινθία                                                                    950x642

“Η ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων, η ανάπτυξη του επιστημονικού και θρησκευτικού τουρισμού, η ασφαλής χρήση του οδικού δικτύου και η προστασία της βιοποικιλότητας είναι θέματα που παρακολουθούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε αυτή να βρεθεί στην θέση που της αξίζει”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης μετά από αυτοψίες που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορα έργα που εκτελούνται σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης, βρέθηκε στο Λουτράκι, όπου στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού Νο1 Λουτρακίου-Περαχώρας εξελίσσεται με πολύ καλούς ρυθμούς η κατασκευή του ισόπεδου κόμβου στην είσοδο της πόλης.

Ο Χ. Βυτινιώτης, εξ άλλου, επιθεώρησε τις εργασίες για την ανέγερση κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στις εγκαταστάσεις του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου, ώστε ο χώρος να διαμορφωθεί σε ένα επισκέψιμο και εκπαιδευτικό Πάρκο Αστρονομίας.

Εξ άλλου, στην περιοχή του Κιάτου ο αντιπεριφερειάρχης έκανε αυτοψία στα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στον δρόμο Κιάτο-Διμηνιό.

Τέλος, ο Χ. Βυτινιώτης επιθεώρησε τις εξελισσόμενες εργασίες προστασίας και διατήρησης στο αισθητικό δάσος του Πευκιά, στο Ξυλόκαστρο, έτσι ώστε να είναι επισκέψιμο καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας συνόδευσαν, κατά τις επισκέψεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Νίκων Τζινιέρης, η εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, καθώς και ο αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Σπύρος Αποστολόπουλος, αρμόδιος Καθαριότητας και Τεχνικών Eργων.

Έργα οδικής ασφάλειας στην Κορινθία
Έργα οδικής ασφάλειας στην Κορινθία
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *