Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Παραλαβή νέου εξοπλισμού

Γράφτηκε από
Νέος εξοπλισμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Παραλαβή νέου εξοπλισμού 14550 03

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων παραδόθηκαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, καινούρια μηχανήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ τα οποία θα συνεισφέρουν στην αναβάθμιση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρηματοδότησε τον εξοπλισμό για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και παρέδωσε:

  • Δύο υπερσύγχρονα ρατράκ τελευταίας τεχνολογίας με κύριο στόχο τη διατήρηση των πιστών του χιονοδρομικού ως αυτές με το καλύτερο “πάτημα” στην Ελλάδα. (Το ένα διαθέτει και σύστημα βαρούλκου).
  • Τρία ερπυστριοφόρα οχήματα για μεταφορά ΑΜΕΑ.
  • Τέσσερις αυτοκινούμενες φρέζες εκχιονισμού.
  • Δύο μηχανοκίνητα έλκηθρα χιονιού (snowmobile), εκ των οποίων τo ένα με φορείο διάσωσης.

Στην παράδοση των μηχανημάτων και στην υπογραφή της παραλαβής παραβρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, εκτός από τον κ. Μπονάνο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος του Χιονοδρομικού, Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Νίκος Σφαραγγούλιας, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Καούρης, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού, Αλέξης Άγριος, τα μέλη του το Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ευθύμιος Βαζαίος και Κωνσταντίνος Ζέτος, εκπρόσωποι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και ο Γιώργος Νουλίκας εκπρόσωπος της εταιρίας “ΝΟΥΛΙΚΑΣ” που προμήθευσε τα μηχανήματα, συνοδευόμενος από μηχανικούς της εταιρείας.

Νέος εξοπλισμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Παραλαβή νέου εξοπλισμού 14550 01
Νέος εξοπλισμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

«Οι στόχοι που έχουν τεθεί για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού αναπτυξιακού έργου, θα επιτευχθούν. Η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και θα συνεχίσει την πολύ καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Καλαβρύτων για ένα έργο που είναι σημαντικό όχι μόνο για τα Καλάβρυτα και την Αχαΐα, αλλά για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Μπονάνος.

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Παραλαβή νέου εξοπλισμού 14550 02
Νέος εξοπλισμός στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός · Τουρισμός · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares