Χανιά: Μουσική εκδήλωση με τον Ηλία Παλιουδάκη

Γράφτηκε από
Χανιά: Μουσική εκδήλωση με τον Ηλία Παλιουδάκη

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση που οργανώνουν ο σύλλογος ριζίτικου τραγουδιού Αποκόρωνα, Ασής Γωνιάς, Εμπρόσνερου το Σάββατο 13 Αυγούστου στο θέατρο ανατολικής τάφρου στα Χανιά με ώρα έναρξης στις 21:00 και ελεύθερη είσοδος για τους πολίτες.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι σύλλογοι:

«Ο μοναδικός Ηλίας Παλιουδάκης και έντεχνος τραγουδιστής που συμμετείχε και στην πετυχημένη σειρά του ALPHA (ΣΑΣΜΟΣ) που ξεχώρισε και αγαπήθηκε ακόμα πιο πολύ μέσα από τα ευαίσθητα κομμάτια της σειράς (ριζιτικα, Διασκευή Σασμός και άλλα) που ερμήνευσε και καθήλωσαν ολόκληρη την Ελλάδα. Για το φετινό καλοκαίρι..

θα τον απολαύσουμε.. Το Σάββατο 13 Αυγούστου στα Χανιά στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. Τα τραγούδια του αγαπημένα, η ερμηνεία του ανατριχιαστική ο Ηλίας Παλιουδάκης μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι με μελωδίες, μουσικές, εικόνες και συναισθήματα. Το πάθος του στην σκηνή σε μαγνητίζει τον ακούς και να τον βλέπεις σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια του, ξυπνώντας μας μνήμες και συγκινώντας μας με την μοναδική του φωνή και την επιβλητική παρουσία, παρέα με το άλλο του μισό την λύρα».

Μουσικοί:

1) DRMS MOΣXONAΣ NIKOΣ

2) BASSE ΠANΓKAΛOΣ MIXAΛHΣ

3) GUITAR ELECTRIC ΠAΠAΔAKHΣ MANOΣ

4) ΠΛHKTPA ΠAΠAΔAKHΣ KΩΣTAΣ (επιμέλεια προγράμματος

5) ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ (ΛΑΟΎΤΟ, ΜΠΟΥΖΟΎΚΙ)

6) ΠAPAΔOΣIAKA KPOYΣTA

MAPMAPIΔH KATEPINA

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *