Φωκίδα: Νέος φωτισμός σε κολώνες του οδικού δικτύου

Γράφτηκε από
Φωκίδα: Νέος φωτισμός σε κολώνες του οδικού δικτύου Φωκίδα Φωκίδα: Νέος φωτισμός σε κολώνες του οδικού δικτύου odofotismos 950x534

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «Συντήρηση και συμπλήρωση οδικού ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο Φωκίδας», αρχικού προϋπολογισμού 310.000 €. Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και συμπλήρωση του οδικού ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φωκίδας. Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν ή θα εγκατασταθούν νέοι ιστοί οδοφωτισμού, κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (πίλλαρ), φωτοκύτταρα και χρονοδιακόπτες για την ορθή λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων, ενώ θα βελτιωθεί το υπέργειο και υπόγειο δίκτυο ρευματοδότησης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η Φωκίδα και όλη η Στερεά Ελλάδα καλοδέχτηκε στην εκπνοή του 2021 τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση του λεγόμενου διαγώνιου οδικού άξονα. Ένα έργο, για το οποίο δώσαμε όλοι αγώνα ώστε να επιταχύνει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Φωκίδα Φωκίδα: Νέος φωτισμός σε κολώνες του οδικού δικτύου odofotismos2
»Ταυτόχρονα, δεν παραμελούμε το υπάρχον οδικό δίκτυο. Έχουμε χρηματοδοτήσει σειρά έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου και ξεκινούμε τώρα έργο αρχικού προϋπολογισμού 310.000€ για την αποκατάσταση και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού, μια παρέμβαση καταλυτική για την οδική ασφάλεια και άνεση». Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος δήλωσε: «Οι πολίτες νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα τους. Άλλοτε με μεγάλα έργα, άλλοτε με μικρά, κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη μας, αν και βιώνουμε δύσκολους καιρούς».

Φωκίδα

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares